Skaffa akvariefiskar

På den här sidan samlas alla som har ett intresse för fiske och fiskar. Gillar du fiskar kan du ha dem i ditt hem om du köper ett akvarium och fyller det med akvariefiskar. Låter det som något för dig kan du i följande text få några tips på hur du går tillväga för att skaffa akvariefiskar och få dem att trivas.

Akvarium

Det viktigaste för att akvariefiskarna ska trivas är att de har ett akvarium. Du ska helst ha ett så stort akvarium som möjligt eftersom de naturligt har ett helt hav att bo i. Det är särskilt viktigt om du har många fiskar. Du hittar akvarium på Zoo vilket är en djurbutik på nätet. Förutom att du hittar akvarium i olika storlekar finns andra saker dina fiskar behöver. Du behöver till exempel inredning och växter så fiskarna kan gömma sig. Det är också viktigt att akvariet har en pump och belysning. Sist men inte minst behöver dina fiskar ha fiskmat som du ska ge till dem dagligen.

När du har akvariefiskar kan du behöva ge både fiskarna och akvariet extra vård. Det finns till exempel algmedel som avlägsnar alger och fiskmedicin för fiskar som fått sjukdomar.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

frontpage